Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας

``ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ``

Το Βιβλιοπωλείο « ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ» αποτελεί δραστηριότητα του Ορθόδοξου Πνευματικού Κέντρου Λεμεσού.

Από τη στιγμή που πρωτολειτούργησε εργάζεται ιεραποστολικά και δεν αποβλέπει σε κερδη. Μόνο κέρδος να κερδηθεί ο αδελφός, ο πλησίον, υπέρ Χριστού. Χαρακτηριστικό της όλης πορείας και δράσης του υπήρξε πάντοτε η προσπάθεια να γνωρίσει στον κάθε Ορθόδοξο τον πατερικό και Θεόπνευστο λόγο, τα διδάγματα, τα αποφθέυγματα, τις παραινέσεις και ιερές συμβουλίες, τα συγγράμματα, τους βίους των Αγίων, των Μαρτύρων και Ασκητών της πίστης μας σε αντιστάθμισμα όλων εκείνων που αλλοτριώνουν το Θεανδρικό ήθος μεταξύ του πιστού λαού του Θεού.

Τεράστια ποικιλία

Ανάμεσα στις χιλιάδες των βιβλίων και των τόμων της Ορθόδοξης διδαχής από όλους τους εκδοτικούς οίκους της Κύπρου, Ελλάδας και Εξωτερικού, ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία, θα βρείτε σίγουρα το βιβλίο που σας ενδιαφέρει, για κάθε ξεχωριστή περίπτωση. Διαθέτει επίσης πλούσια συλλογή σε όμορφα εικονογραφημένα παιδικά βιβλία, βιογραφίες Αγίων και παραμύθια για όλες τις ηλικίες.

Το βιβλιοπωλείο διαθέτει επίσης όλα τα βιβλία που εκδίδει το Ορθόδοξο Π.Κ.Λ, καθώς και

  • Ιερά Σκεύη για Ναούς, Μονές και Ευκτήριους Οίκους
  • Ορθόδοξα Παραδοσιακά είδη για εκλεκτά και χρήσιμα δώρα και αφιερώματα (κανδήλια ασημένια, καπνιστήρια, κηροπήγια, κομποσκοίνια κ. ά.)
  • Βυζαντινές εικόνες χειροποίητες, χρυσές ασημένιες σε ξύλο και άλλα υλικά
  • Υλικά Αγιογραφίας
  • Κασέτες

Ορθόδοξο Π.Κ.Λ

Εκδόσεις Ορθόδοξου Πνευματικού Κέντρου

Το Ορθόδοξο Πνευματικό Κέντρο Λεμεσού μέσα στα πλαίσια της εκδοτικής του δραστηριότητας έχει προβεί σε εκδόσεις διαφόρων βιβλίων Ορθόδοξης διδαχής και πνευματικότητας. Μέσα από μια ευρεία θεματολογία, οι Εκδόσεις αυτές έδωσαν και εξακολουθούν να δίδουν τη δική τους μαρτυρία στους δύσκολους καιρούς μας.